Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Prostor lepih reči

 
 
 

Sejem AMBIENTA 2020

Sejem AMBIENTA 2020

16.02.2021

Podjetje Apriori d.o.o. se je udeležilo sejma Ambienta, ki je trajal od 14.10.2020 do 18.10.2020 v Zagrebu, Hrvaška.

Operacije je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje udeležbe individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022. Posredniški organ je javna agencija SPIRIT Slovenija.

Cilj javnega razpisa je podpreti individualne sejemske nastope podjetij v tujini. S podporo dejavnosti na mednarodnih sejmih se bo povečala rast čistih prihodkov MSP od prodaje na tujem trgu in s tem prispevalo k doseganju specifičnega cilja Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike »Povečevanje mednarodne konkurenčnosti MSP« v okviru prednostne naložbe »Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo«.

Namen javnega razpisa je preko sofinanciranja individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini povečati možnost predstavitve izdelkov/storitev podjetij mednarodni poslovni javnosti, povečati možnosti poslovnega sodelovanja podjetij s tujimi partnerji ter mednarodno konkurenčnost in stopnjo internacionalizacije podjetij.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Povezava na spletno stran EKP v Sloveniji: www.eu-skladi.si

       

 

 
 
 

 

 

 
 
 

Prijava na E - novice

 
 
 
 

  • RedDotAward 2014 best of the best
     

    RedDotAward 2014 best of the best

    8pandas so se z oblikovalcem Pinom leta 2014 zavihteli na vrh oblikovalskega Olimpa.
    Več »
     
  • BIO22
     

    BIO22

    Patrick Morris je s Sky Planter na 22. Bienalu industrijskega oblikovanja v Ljubljani posegel po zlati in navdušil vse.
    Več »
     
  • Green Product award 2014
     

    Green Product award 2014

    8pandas so poleti 2015 s še eno nagrado presegli vsa pričakovanja. Žirija jim je nagrado v kategoriji proizvajalcev dodelila zaradi inovativne uporabe reciklabilnega bambusa v vsakdanjem življenju.
    Več »
     
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.