Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Prostor lepih reči

 
 
 

A priori

V podjetju Apriori verjamemo v koncepte, ki prepričajo s svojo neoporečno kreativnostjo. Ponujamo jih kupcem, ki cenijo drugačnost. Naši izdelki ustvarjajo vsakdanjo estetiko in gradijo življenjski slog, poln navdiha.

Apriori je ekskluzivni zastopnik priznanih blagovnih znamk. Dežniki Impliva zapeljujejo v dežju, na glavo obrnjeni cvetlični lončki Boskke pa vztrajno kljubujejo gravitaciji.Vse to počnemo zato, ker apriori zanikamo stare, okostenele kalupe. Kdo pravi, da je deževno vreme slabo in kdo še vedno misli, da je način za ozelenitev prostora samo eden? Dežnike idealno uporabimo tudi kot poslovna in promocijska darila. Jedilna posoda 8pandas, ki smo jo ljubkovalno poimenovali pandice, je edinstvena: popolnoma naravna, uporabna, reciklabilna, enostavna za vzdrževanje. Čudovite barve in premišljeno zasnovana oblika in velikost skupaj dajeta toliko možnosti uporabe, kot jih premore vaša domišljija. Lepe reči, ki jih vam jih ponudimo, so čudovito darilo sebi in vsakemu obdarovancu. Ne moremo vas pustiti ravnodušne! Še posebej, ko se med čudovite reči vrine tudi vonj po sveže kuhani kavi Qubik.

V dvajsetih letih delovanja smo našli svojo pot. Prisotni v mednarodnem prostoru smo vedno neskončno navdušeni nad lepimi rečmi. Nekaj njih smo uspeli zbrati pod lastno blagovno znamko Apriori, kjer najdete reči, ki se jim je težko upreti. Kot vodja trgovinske družbe je bil najin cilj v poslovanje vpeljati poslovno vizijo (družbene) odgovornosti do sebe, Apriori tima, poslovnih partnerjev, zaposlenih sodelavcev, narave in družbe v celoti. Naši izdelki vsak posebej izražajo to vizijo, so uporabni, praktični, lepi, kvalitetni, nenavadni, ali pa preprosto nujni. So del koncepta, ki se igra z besedami. Ker dežnik je lahko balon. Vse kar počnemo, počnemo zares in s strastjo. Potrudimo se, ker smo nagrajeni z občutkom, da smo se podali korak dlje od ostalih.

 

Smo polni življenja in drugačni, samosvoji. Kar tako pač – apriori!

 
 
 

Vizitka

Dolg naziv: Apriori, trgovinska družba, d.o.o.
Krajši naziv: Apriori d.o.o.
Naslov: Vevška cesta 30, 1260 Ljubljana Polje
Direktor: Joži Gašperšič (jozi.gaspersic@apriori.si), Aleš Marolt (ales.marolt@apriori.si)

Matična številka: 1194542000
Davčna številka / ID za DDV: SI36593915
Transakcijski račun: SI56 3300 0000 3578 127 (Hypo Alpe Adria bank d.d., Ljubljana)
Pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo
Datum vpisa subjekta v sodni register: junij 1996

 
 
 

Prijava na E - novice

 
 
 
 

 • RedDotAward 2014 best of the best
   

  RedDotAward 2014 best of the best

  8pandas so se z oblikovalcem Pinom leta 2014 zavihteli na vrh oblikovalskega Olimpa.
  Več »
   
 • BIO22
   

  BIO22

  Patrick Morris je s Sky Planter na 22. Bienalu industrijskega oblikovanja v Ljubljani posegel po zlati in navdušil vse.
  Več »
   
 • Green Product award 2014
   

  Green Product award 2014

  8pandas so poleti 2015 s še eno nagrado presegli vsa pričakovanja. Žirija jim je nagrado v kategoriji proizvajalcev dodelila zaradi inovativne uporabe reciklabilnega bambusa v vsakdanjem življenju.
  Več »
   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.